Så hittar du lågprisflyg!

3 Dec


För att du ska kunna hitta billiga flygbiljetter s k lågprisflyg – så att du finna ditt paradis – så kan kan det vara bra att veta vissa saker om hur flygmarknaden fungerar. Lär dig det här och jag lovar att du kommer tjäna pengar på varje biljett som du köper.

Om billigaste perioden
Fakta: När man beräknar antalet stolar på respektive prisnivå (cirka tio olika nivåer) så brukar den matematiska formeln vara baserad på när affärsresenärerna flyger. I Europa är det därför billigast att resa tidigt – oftast mycket tidigt – på morgonen, mitt på dagen, eller sent på kvällen. Billiga flygbiljetter kan däför av naturliga skäl vara lite ”obekväma”.

Om dyrt och billigt
Fakta: Skillnaden mellan en billig och dyr flygbiljett är ofta två saker: det ena är något bättre service i luften, det andra är friheten att boka om om något oväntat inträffar. Detta är främst för att ge affärsresenären en möjlighet att var flexibel vid in- och utresa. De billigaste biljetterna är inte lika flexibla, har inte samma service – men de är MYCKET BILLIGARE!

Om skollov och helger
Fakta: Det är ofta dåligt utbud då eftersom beläggningen är stor. Försök att gå mot strömmen och flyg när andra sitter på jobbet. På sommaren kan man dock alltid hitta billiga flygbiljetter och resor.

Om flexibilitet
Fakta: Man ska alltid försöka vara flexibel vad gäller en bokning. Om man undersöker närliggande dagar kan man ha tur och hitta billigare flygbiljetter eller om man söker på andra tider. Det är oftast billigast att flygaa tidigt på morgonen, mitt på dagen, eller sent på kvällen.

• Stanna borta lördag och söndag
Fakta: Det blir helt enkelt billigare då.

Lågprisflyg och billiga flygbiljetter hittar du på Lågprisflygbolag.se

2 svar to “Så hittar du lågprisflyg!”

  1. The motherfucking hockeyfru 3 december, 2007 den 6:46 e m #

    Jag sköms tillräckigt – gör det inte värre!

  2. Erik Olsson 3 december, 2007 den 6:51 e m #

    …inte då…

Lämna en kommentar